زردچوبه

زردچوبه یک ادویه از خانواده زنجبیل با رنگ طلایی و طعم ملایم می باشد. زردچوبه یک ادویه مهم در دستورالعمل های غذاهای هندی بوده و یکی از اجزای اصلی پودر کاری می باشد. ادامه مطلب

(اظهار نظر: خاموش)
خواص گشنیز

اگر در یک پاراگراف بخواهیم مهمترین خواص گشنیز را به طور خلاصه بیان کنیم می توان به موارد زیر اشاره کرد:

درمان التهاب پوست، بهبود سطوح کلسترول بالا، اسهال، زخم دهان، کم خونی، سوء هاضمه، اختلالات قاعدگی، گلودرد، پژمردگی پوست و اختلالات قند خون، در عین حال برای مراقبت از چشم نیز مفید است. ادامه مطلب

(0)
خواص شنبلیله

اگر تا به حال با خواص شنبلیله آشنا نشده اید نگران نباشید. در ادامه این مقاله خواص شنبلیله را به طور کامل برایتان توضیح می دهیم تا از این به بعد از این گیاه دارویی به طور منظم استفاده نمایید. ادامه مطلب

(0)
خواص خار مریم

گیاه خار مریم یک گیاه دارویی مهم برای کبد بوده و به دلیل داشتن خواص آنتی اکسیدانی و ضد التهابی برای پاکسازی و سم زدایی بدن به ویژه کبد مورد استفاده قرار می گیرد. ادامه مطلب

(0)
لیست کامل ادویه جات و گیاهان دارویی

تا حالا شده به این قضیه فکر کنید که چند نوع ادویه و گیاهان دارویی داریم که می تونید برای درمان و بهبود مشکلات جسمی و روحی خودتون و دیگران استفاده کنید؟ ادامه مطلب

(0)
خواص هل

حتما شده که از هل استفاده کرده باشید اما ندانید که چه خواص و مزایایی برای سلامتی ما دارد و اینکه احتمالا نمی دانستید که به هل ملکه ادویه جات می گویند. ادامه مطلب

(0)
خواص کرفس

دانه های کرفس استفاده شده در داروهای طب آیورودا هزاران سال است که برای درمان سرماخوردگی، انواع آنفولانزا، سوءهاضمه، آتروز و بسیاری از بیماری های دیگر استفاده می شود. ادامه مطلب

(0)

زردچوبه با نام علمی Curcuma longa ، ادویه اصلی غذاهای هندی، به عنوان یکی از قوی ترین ادویه ها و گیاهان دارویی برای مبارزه با انواع بیماری ها در سطح جهان شناخته شده است. ادامه مطلب

(0)

جلوگیری از فشارخون حاملگی و تقویت رشد داخلی رحمی :

فشارخون حاملگی یکی از مشکلات نسبتا شایع است که سلامت مادر را تهدید و از رشد کافی جنین جلوگیری می کند. پژوهش‌ها نشان داده است که لیکوپن موجود در گوجه‌فرنگی به عنوان یک آنتی اکسیدان قوی در جلوگیری از این عارضه موثر است.

ادامه مطلب

(0)

فواید عسل برای سلامتی که حتما باید بدانید

در روزگاران کهن از غرغره عسل  برای تسکین گلو درد  و برای خروج اخلاط استفاده می شده است. هم چنین روی آبسه های سفت و دردناک مالیده می شده و به صورت پاک کننده و التیام دهنده در زخم ها به کار می رفته است.

ادامه مطلب

(0)

روش تقویت و پرپشت شدن مژه و ابرو با درمانگرهای طبیعی

کمبود کلسیم و ویتامین های گروه ب می تواند برای مو آسیب رسان باشد، می توانید از مخلوط یک لیوان شیر به همراه عسل، زرده تخم مرغ، یک قرص مخمر آبجو در صبحانه جهت تقویت مو استفاده نمایید

ادامه مطلب

(0)