سوپ ماست زردچوبه

دستورالعمل تهیه سوپ ماست – زردچوبه، زردچوبه ادویه ای پر خاصیت

برای مشاهده دستورالعمل سوپ ماست – زردچوبه ادامه مطلب را مشاهده نمایید.

در مورد زردچوبه:

زردچوبه این گیاه نارنجی رنگ بومی اندونزی و جنوب هند است. روغن های سبک آن و کرکومین موجود در زردچوبه در مقابل التهاب های بدن معادل داروهای مدرن امروزه عمل می کند. کرکومین یک آنتی اکسیدان قوی می باشد که برای ارتقا سلامت بدن مفید است. این آنتی اکسیدان ها برای جلوگیری از انواع سرطان من جمله روده بزرگ، سینه و پروستات بسیار عملکرد عالی دارند. همچنین باعث کاهش کلسترول بد بدن می شود.

 

 

سوپ ماست زردچوبه

 

دستورالعمل:

مناسب برای ۴ الی ۶ نفر

اجزا:

  • ۵۵ گرم آرد گندم
  • ۱ قاشق چایخوری زردچوبه
  • ۱/۴ قاشق چای خوری پودر چیلی
  • ۱/۲ قاشق چای خوری نمک
  • ۴۰۰ میلی لیتر ماست
  • ۲ قاشق غذاخوری روغن
  • ۷۵۰ میلی لیتر آب

برای مزه بهتر:

  • ۳/۴ قاشق چای خوری زیره سبز
  • ۱/۲ قاشق چایخوری دانه های خردل سیاه
  • ۱/۲ قاشق چای خوری دانه شنبلیله
  • ۴-۶ چیلی قرمز

روش ساخت سوپ ماست – زردچوبه

  • آرد گندم، زردچوبه، پودر چیلی و نمک را در یک کاسه مخلوط کنید. ماست را هم بزنید تا هیچ انباشتی نداشته باشد.
  • روغن را داخل ظرف بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید. مخلوط مرحله اول را داخل ظرف ماست بریزید و به طور کم کم آب اضافه نمایید تا سفت شود. این مخلوط جدید را داخل ظرف ریخته و به مدت ۸ دقیقه روی حرارت قرار دهید تا سوپ رسوب دهد و طعم خامی نداشته باشد.
  • دانه های زیره سبز، خردل و شنبلیله را داخل روغن که حرارت دیده بریزید تا دانه ها شروع به خرد شدن بکند. سپس چیلی را به آن اضافه نمایید و به مدت ۳۰ ثانیه هم بزنید.
  • بر سرو، سوپ را در یک ظرف و چاشنی مرکب از زیره، خردل و شنبلیه را در یک ظرف دیگر قرار دهید.

 

منبع: سایت natureloc