توضیحات
آرد برنج (Rice flour)
اگر اهل درست کردن شیرینی، فرنی و… هستید طبیعتا باید با آرد برنج آشنا باشید. این محصول علاوه اینکه در برنامه های آشپزی کاربرد دارد خواص مفیدی برای بدن دارد که آن را از سایر محصولات مشابه متمایز می کند. اما آرد برنج چگونه تهیه می شود؟ در فصل برداشت برنج، دانه های برنج دارای یک پوسته هستند. این دانه های برنج به کارخانه برده شده و پوسته آن جدا می شود. در این حین بعضی از دانه شکسته می شود که قابل استفاده نیستند. این دانه های نیمه کوبیده شده و تبدیل به پودر آرد برنج می شود. البته خودتان هم می توانید در منزل آرد برنج تولید کنید. کافیست دانه های برنج نیمه یا کامل را به خوبی شسته و چند ساعت بگذارید تا خشک شود. البته کمی نم باید روی برنج ها باقی بماند. سپس دانه ها را آسیاب کرده و به قطعات خرد تبدیل کنید. سپس از الک عبور داده تا برنج ها تبدیل به پودر شود.
در ابتدا گفتیم این پودر برای بدن هم مفید است اما چطور؟ آرد برنج فاقد گلوتن می باشد. گلوتن باعث تحریک و آسیب رساندن به دستگاه گوارش می شود. در حالی که آرد گندم دارای گلوتن می باشد و میتواند جایگزین خوبی برای آرد گندم باشد. همچنین آرد برنج دارای فیبر مناسبی می باشد که می تواند برای افرادی که یبوست دارند و همچنین برای سایر افراد که دارای روده حساسی هستند مفید می باشد. اگر آرد برنج همراه با سایر غذاهای پروتئینی مثل تخم مرغ مصرف شود می تواند پروتئین خوبی جذب بدن شود.
یکی دیگر از خواص آرد برنج که اخیرا محققان آن را بر روی موش ها تست کرده اند این است که آرد برنج دارای کولین می باشد. موش هایی که از غذاهای فاقد کولین استفاده کرده اند سرعت رشد بیشتری در فیبروز کبدی داشته اند. بنابراین آرد برنج برای کبد هم گزینه مناسبی به حساب می آید.
نقد و بررسیها
هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.