توضیحات
بکینگ پودر (baking powder)
اگر به آشپزی و پختن کیک علاقه دارید حتما باید بکینگ پودر را به خوبی بشناسید و با کاربرد های آن آشنا باشید. وظیفه اصلی بکینگ پودر ایجاد پف و حجم در انواع نان و شیرینی می باشد. علت این امر به ترکیبات این ماده بر می گردد. بکینگ پودر از یک مخلوط اسیدی – بازی تشکیل شده است که با ترکیب شدن با مایعات از خود گازی متصاعد می کند که باعث حجم دار شدن و پف کردن کیک و نان می شود. مزیت بکینگ پودر نسبت به جوش شیرین این است که مزه تلخی کمتری نسبت به جوش شیرین دارد و همچنین برای زمانی که نیازمند یک پخت طولانی می باشید باید به جای جوش شیرین از بکینگ پودر بهره ببرید.
برای تمایز جوش شیرین از بکینگ پودر 2 راهکار وجود دارد. اول آن که به آن ها مقداری سرکه اضافه کنید بر روی هر کدام که حباب هایی تشکیل شد آن جوش شیرین است. روش دوم که نسبت به روش اول آسان تر نیز می باشد اضافه کردن آب به آن ها می باشد. بکینگ پودر با ترکیب شدن با آب حالت کف مانند به خود می گیرد در حالی که جوش شیرین هیچ واکنشی نسبت به آب ندارد.
نکته مهم در استفاده از این محصول استفاده از میزان و اندازه درست آن می باشد. استفاده کم از آن باعث سفت شدن کیک و نان و استفاده بیش از اندازه باعث تلخی کیک می شود. توصیه شده به ازای هر 125 گرم آرد 5 گرم بکینگ پودر استفاده شود.
بکینگ پودر علاوه بر کاربرد غذایی خاصیت های مفیدی هم برای بدن دارد. مهمترین خاصیت این ماده برای بهبود ظاهری پوست صورت و از بین بردن آکنه ها و باکتری های موجود بر روی پوست می باشد. کافیست بکینگ پودر را با آب مخلوط تا حالت خمیری به خود بگیرد سپس به مدت 5 دقیقه روی پوست خود بگذارید. در انتها صورت خود را با آب سرد شستشو نمایید.
نقد و بررسیها
هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.