توضیحات
تخم کتان یا همان بذر کتان بر خلاف اینکه به ظاهر برای بسیاری از افراد تنها برای کاشتن کاربردی است بسیار مغذی و دارای ترکیبات معدنی زیادی است که برای بدن مفید اند؛ به عنوان مثال ترکیباتی همچون فیبر، آنتی اکسیدان، اسید های چربی امگا 3، ویتامین B1 و منگنز در داخل تخم کتان وجود دارند.
خواص تخم کتان
مصرف تخم کتان احتمال ابتلا به بیماری هایی از جمله دیابت، سرطان و بیماری های قلبی را به حداقل می رساند. لذا می توان گفت که تخم کتان مقوی قلب است و همچنین باعث می شود تا قند خون در میزان کافی به خون وارد شود.
در روز های گرم سال اشعه های مضر خورشید بیشتر به پوست ما میرسند؛ مصرف تخم کتان برای بانوانی که دوست دارند پوستی شفاف و جوان داشته باشند و همچنین افرادی که مدت زمان بیشتری را در معرض آفتاب هستند توصیه می شود. تخم کتان با داشتن آنتی اکسیدان و خواص ضد التهابی به پوست کمک می کنند تا بیشتر در مقابل اشعه های مضر خورشید مقاوم شود.
گر گرفتگی یکی از مواردی است که برای بانوان در سنین یائسگی به وجود می آید. تحقیقات انجام شده حاکی از این هستند که مصرف تخم کتان باعث می شود تا از گر گرفتگی پیشگیری شود و لذا می تواند برای بانوانی که در این سنین هستند مفید باشد.
موارد مهم در استفاده از تخم کتان
تخم کتان ممکن است در مصارف روزانه و به مقدار زیاد باعث ایجاد نفخ، اسهال و یبوست، حالت تهوع و درد معده شود. لذا در صورتی که هر کدام از این موارد را مشاهده کردید بهتر است مصرف خود را قطع کنید و یا یک بر طرف کننده را نیز به برنامه غذایی تان اضافه کنید.
همچنین تخم کتان برای بانوانی که در دوران بارداری هستند مناسب نیست.