توضیحات
چای سفید از سری گیاهان دارویی است که خواص بسیار زیادی دارد. این گیاه قبل از اینکه به رشد کامل برسد و زمانی که هنوز برگ ها و جوانه های آن سفید است، چیده میشود.
جالب است بدانید که چای سبز، چای سیاه و چای سفید همه از گیاهی به نام Camellia sinensis تهیه میشوند و اختلاف آنها در طعم و خواص، تنها بخاطره روش های مختلف فراوری است.
خواص دارویی چای سفید
چای سفید دارای خواص بسیار زیادی است. یکی از مهمترین و شاید بهترین خواص آن پیشگیری از سرطان است. این چای عامل ضد سرطانی است و عصاره آن باعث مرگ سلولی میشود.
از دیگر خاصیت های مهم این چای کاهش خطر ابتلا به بیماری های قلبی است، استفاده ۲ یا ۳ فنجان از این چای در روز حمله قلبی را به مقدار قابل توجهی کاهش میدهد. این چای همچنین دارای آنتی اکسیدان های زیادی هست که باعث میشود رادیکال های آزاد در بدن خنثی بشوند؛ این خنثی سازی همچنین باعث میشود تا پیری زودرس نگیرید.
چای سفید برای افرادی دیابتی بسیار مناسب است؛ چرا که فرد کمتر احساس تشنگی میکند، گلوکز را کاهش میدهد و ترشح انسولین را بیشتر میکند.
محافظت از دهان و دندان، رفع سردرد و کاهش وزن از دیگر موارد و خاصیت های بی شمار چای سفید است.
نحوه استفاده از چای سفید
برای استفاده از چای سفید توصیه میشود که بجای اشتفاده از چای کیسهای، برگ های این گیاه را خریداری کنید.
بهتر است بعد از اینکه چای را دم کردید از شیرین کنندهای به دلخواه خود استفاده کنید، زیرا چای سفید همانند دیگر چای ها طعم زیادی ندارد و استفاده کردن از شیرین کننده های طبیعی بسیار پیشنهاد میشود.