توضیحات
تخم فرنجمشک یا همان ریحان قرنفلی گیاهی است با نام علمی scutellaria” lateriflora” گیاهی است که کمتر کسی نامش را شنیده ولی با این حال دارای خواص متفاوت و بینظیری است.
خواص تخم فرنجمشک
این گیاه توسط بسیاری از پزشکان طب سنتی تجویز میشود، و در طبوب بین المللی همچون طب چینی هم کاربرد دارد. تخم فرنجمشک سرشار از ویتامین کا(k) است؛ همچنین دارای عناصر کلسیم، منگنز، فسفات، و روی است. این گیاه با دارا بود آهن میتواند تا حدی، آهن بدن را هم تامین کند.
تخم فرنجمشک، باد های روده را از بین میبرد، و مصرف آن آرامش روده ها را به همراه دارد. از بعضی پزشکان طب هم شنیده شده که تخم فرنجمشک تب بدن را هم پایین میآورد.
در طب چینی از تخم فرنجمشک برای درمان تومور، سرطان هایی از قبیل، سرطان مثانه، سرطان پروستات، و سرطان کبد استفاده میشود.
این گیاه همچنین یک نوع ضد درد است و برای کم کردن سردرد از آن استفاده میشود.
تخم فرنجمشک، گرفتگی بینی را باز کرده و در درمان سرماخوردگی موثر است.
تقویت کبد، قلب، و طحال هم از فواید این گیاه محسوب میشوند. گفته شده که در پیشگیری از بیماری آلزایمر نیز، موثر است و فراموشی ها را کم میکند. برای درمان تب خال هم میتوانید ان گیاه را مصرف کنید.
از دیگر فواید تخم فرنجمشک میتوان به درمان جوش ها (در صورتی که به طور مداوم استفاده شود)، درمان اگزما، شفافیت پوست، کاهش درد عضلانی و اسپاسم عضلانی، کاهش اضطراب، کمک به آرامش سندروم بی قراری پا، درمان گلو درد و سرفه، و خواب آور بودن اشاره کرد.
تخم فرنجمشک برای کاهش وزن
گفته شده این تخم با ترشح هورمونی به نام “لپتین” (در واقع این تخم با فعل و انفعالاتی باعث ترشح این هورمون توسط بافت چربی(سفید) میشود). کار این هورمون انتقال دستور سیری و رساندن آن به مغز است، پس شما زود تر از قبل احساس سیری میکنید. تخم فرنجمشک متابولیسم بدن را هم افزایش میدهد؛ این بدین معناست که سوخت و ساز بدنتان بیشتر میشود.