توضیحات
دانه چیا سرشار از مواد مغذی بوده و از سالم ترین غذاها برای بدن است. دانه چیا به سبب داشتن ویتامین های فراوان بسیار مقوی و سرشار از خاصیت است. در این محتوا از دانه چیا و خواص شگفت انگیزش خواهیم گفت. همچنین می توانید خرید دانه چیا را از عطاری آنلاین عطارمارت انجام دهید.
جادوی دانه چیا
دانه چیا یکی از مقوی ترین و شگفت انگیزترین مواد غذایی موجود است. دانه چیا سرشار از مواد مغذی زیر میباشد:
- آنتی اکسیدان: یکی از ویژگی های خاصِ دانه چیا، آنتی اکسیدان فراوان آن است که همین آنتی اکسیدان مانع از فاسد شدن این دانه ها می شود…
- پروتئینِ فراوان: دانه چیا منبعِ بی نظیری از پروتئین ها است؛ 14 درصد از وزن هر دانه را پروتئین تشکیل می دهد که در قیاس با گیاهان دیگر، بسیار قابل توجه می باشد و هم چنین دانه ها دارای مقداری از آمینو اسیدهایِ مورد نیاز بدن هستند.
- اسیدهای چرب امگا3: این دانه ها حاویِ مقادیرِ فراوانی امگا3 هستند تا آنجایی که از آنها در حدود 25 تا 30 درصد روغن استخراج می گردد. مقدارِ امگا3 دانه چیا برابر با امگا3 فراوانِ تخم کتان است و از ماهیِ سالمون، بسیار بیشتر است.
ویژگی هایِ دانه چیا برای چه کسانی مفید است…
این دانه های مفید و مغذی برای سلامتی همه و به خصوص در موارد زیر توصیه شده است:
- کاهش وزن: محققان بر این باورند که فیبرِ بالایِ این دانه ها در کاهشِ وزن تأثیر فراوانی دارد؛ فیبرِ دانهها در معده آبِ فراوانی را جذب می کند و پر شدنِ معده باعثِ احساسِ سیری و عدمِ تمایل به غذا میگردد و علاوه بر فیبر، مقادیرِ فراوانِ مواد مغذی و آنتی اکسیدان در این دانه ها، آنها را تبدیل به مادهی غذاییِ فوق العاده ای در رژیم های کاهشِ وزن کرده است و موادِ مغذی را به بدنِ رژیم داران میرساند.
- از احتمالِ ابتلا به بیماری های قلبی می کاهد: نتایج به دست آمده از دو تحقیق نشان می دهد که خوردنِ دانه چیا و پروتئین سویا، سطحِ کلسترول، تری گلیسیرید و LDL خون را پایین می آورد و از این طریق ریسکِ ابتلا به بیماری های قلب و رگ ها را کاهش می دهد. این دانه ها التهاب را نیز برطرف مینمایند.
- کمک به تقویت استخوان ها: دانه چیا سرشار از کلسیم، فسفر، منیزیم و پروتئین است؛ مقدار کلسیمِ این دانه ها بسیار بیشتر از کلسیمِ لبنیات و در حدود 18 درصد در هر 28 گرمِ دانه هاست و بنابراین در رشد و تقویتِ استخوان ها به شدت مؤثرند.
- کنترل دیابت نوع 2: آزمایشات انجام گرفته بر بیمارانِ دیابت نوع 2 که این دانه ها را خورده اند، نتایجِ شگفت انگیزی را در کنترل این نوع از دیابت نشان داده است.
نقاط قوت
- بهبود بیماری دیابت
- کمک به کاهش وزن
- بهبود بیماری های قلبی و عروقی
- کمک به دیابت نوع 2