بهترین زمان مصرف شیر و زردچوبه

شیر زردچوبه یک نوشیدنی خوشمزه و فوق العاده مغذی است. فواید شیر زردچوبه بسیار زیاد است و اکنون در سراسر شبه قاره هند بسیار رایج است. این نوشیدنی سنتی یکی از قابل اعتمادترین راه حل های سلامت برای افراد است. در ادامه مطلب با تمام فواید ضروری این نوشیدنی و دستور پخت آن آشنا شوید و بهترین زمان مصرف شیر و زردچوبه را خدمت شما بیان می کنیم.

فواید شیر زردچوبه در رژیم غذایی شما

شیر زردچوبه معمولاً با شیر گرم (شیر گاومیش، گاو یا گیاهی) و اضافه کردن پودر زردچوبه به آن تهیه می شود. مصرف زردچوبه می تواند تغییرات عمده ای در بدن شما ایجاد کند. اگر این نوشیدنی را به رژیم غذایی خود اضافه کنید، فواید زیادی وجود دارد که می توانید از آنها بهره مند شوید. اگر به طور منظم مصرف شود، نتایج موثری برای سیستم ایمنی بدن ما به ارمغان می آورد.

بهترین زمان مصرف شیر و زردچوبه:

بهترین زمان مصرف شیر و زردچوبه در شب می تواند باشد که بهترین نتیجه را به بدن شما بدهد. این به بدن شما فرصت کافی برای هضم تمام مواد غذایی را در طول شب می دهد. همچنین مشکلات نفخ را کاهش می دهد و به تناسب اندام شما کمک می کند.

خواص شیر و زردچوبه:

در اینجا 10 مزیت برتر شیر زردچوبه وجود دارد که توسط تحقیقات نیز تأیید شده است:

  1. عملکرد مغز و حافظه را بهبود می بخشد

یکی از مزایای اصلی شیر زردچوبه این واقعیت است که می تواند سطح BDNF هورمون های نوروتروفیک مشتق از مغز را افزایش دهد. اینها در نهایت عملکرد مغز و حافظه شما را بهبود می بخشند و به مغز شما اجازه می دهند به درستی کار کند. شیر زردچوبه رشد سلول های مغز را تقویت می کند و حافظه را بهبود می بخشد و از بیماری هایی مانند آلزایمر جلوگیری می کند.

  1. هضم را بهبود می بخشد

مزایای زردچوبه و شیر شامل بهبود قابل توجهی در سوء هاضمه مزمن و سوء هاضمه است. سوء هاضمه با ناراحتی در قسمت فوقانی معده مشخص می شود. چندین مطالعه نشان داده اند که چگونه می توان از زردچوبه برای جلوگیری از تشدید کولیت اولسراتیو استفاده کرد. حتما زنجبیل را به شیر زردچوبه خود اضافه کنید تا سوء هاضمه را کاهش داده و عملکرد گوارشی سالم را تقویت کند.

  1. سلامت پوست را بهبود می بخشد

شیر زردچوبه می تواند به بهبود سریع زخم ها و مبارزه با بیماری هایی مانند اگزما و پسوریازیس کمک کند. زردچوبه همچنین به پوست شما درخشندگی طبیعی می بخشد و نواحی نسبتاً تیره تر را از داخل روشن می کند. همچنین در کنترل جوش های آکنه موثر است.

  1. ضد پیری است

مزایای نوشیدن شیر زردچوبه همچنین شامل این واقعیت است که زردچوبه و شیر حاوی عناصر ضد پیری هستند که باعث تولید کلاژن در بدن شما می شود. شیر زردچوبه سرشار از آنتی اکسیدان هایی است که از آسیب سلولی جلوگیری می کند و روند پیری شما را به شدت کاهش می دهد. همچنین به جلوگیری از چین و چروک های عمیق و خطوط ریز روی پوست شما کمک می کند.

خواص شیر و زردچوبه

  1. درد و التهاب مفاصل را کاهش می دهد

کاهش علائم التهابی یکی از مزایای اصلی شیر زردچوبه است. کورکومین ماده ای است که در زردچوبه یافت می شود و دارای خواص ضد التهابی قوی است که احتمال ابتلا به درد مفاصل را کاهش می دهد.

چندین مطالعه نشان داده اند که چگونه خواص ضد التهابی موجود در زردچوبه با برخی از داروهای تجویز شده توسط پزشکان برای درد مفاصل و مسائل التهابی قابل مقایسه است. این خواص احتمال ابتلا به بیماری هایی مانند روماتیسم مفصلی و آرتروز را کاهش می دهد.

  1. به پیشگیری از بیماری های قلبی کمک می کند

یکی دیگر از مزایای مهم گنجاندن شیر و زردچوبه در رژیم غذایی، پتانسیل آن برای کنترل بیماری های شدید قلبی است. افزودن دارچین و زنجبیل به شیر زردچوبه می‌تواند سطح HDL خوب شما را افزایش دهد و سطح LDL بد خون را کنترل کند. شیر زردچوبه می تواند به بدن شما کمک کند پوشش عروق خونی را بهبود بخشد که سلامت قلب را حفظ می کند.

مقاله مرتبط: خواص کامل چای زردچوبه

  1. سطح قند خون را کنترل می کند

مزایای شیر زردچوبه همچنین شامل پتانسیل آن برای کنترل سطح قند خون است که منجر به پیشگیری از چندین بیماری شدید می شود. ترکیبات موجود در شیر و زردچوبه و دارچین، سطح قند خون شما را کنترل می کنند.

به طور متوسط، 1 تا 6 گرم دارچین می تواند سطح قند خون شما را پایین نگه دارد. شیر زردچوبه می تواند سطح مقاومت به انسولین شما را کاهش دهد که در نهایت منجر به سطح طبیعی قند خون می شود.

  1. به پیشگیری از سرطان کمک می کند

شیر زردچوبه سرشار از مواد مغذی است که ماهیت ضد سرطانی دارند. ادویه هایی که برای تهیه این نوشیدنی استفاده می شود رشد سلول های سرطانی را در بدن شما کاهش می دهد. کورکومین ماده اصلی زردچوبه است که توانایی کشتن سلول های سرطانی را دارا می باشد و رشد سلول های سالم را تقویت می کند.

  1. سلامت استخوان ها را بهبود می بخشد

تقویت ساختار استخوانی سالم یکی از مزایای اصلی شیر زردچوبه است. کورکومین موجود در زردچوبه دارای پتانسیل کنترل عملکرد مفاصل و کاهش درد در بیمارانی است که از آرتروز یا بیماری های مشابه رنج می برند.

  1. باعث کاهش وزن می شود

همان طور که گفتیم بهترین زمان مصرف شیر و زردچوبه در شب است. مزایای مصرف شیر زردچوبه در شب شامل این واقعیت است که اگر آن را در وعده مناسب مصرف کنید، می تواند منجر به کاهش وزن شود. با کنترل نفخ و سایر مشکلات معده که در نهایت منجر به متابولیسم سالم می شود، سیستم گوارشی سالم را تقویت می کند. بنابراین، شیر زردچوبه می تواند چاقی و سایر بیماری های مرتبط با وزن شما را کنترل کند.

نتیجه گیری

گنجاندن شیر و زردچوبه در رژیم غذایی شما می تواند کیفیت زندگی شما را به شدت تغییر دهد و سیستم ایمنی را تقویت کند. این ادویه با مواد مغذی مانند پروتئین، ویتامین K، ویتامین D، فسفر و پتاسیم غنی شده است که به مزایای شیر و زردچوبه می‌افزاید. کورکومین موجود در زردچوبه همچنین خلق و خو را بهبود می بخشد و به عنوان یک داروی ضد افسردگی برای کسانی که از بیماری های روانی رنج می برند، عمل می کند و در نهایت بهترین زمان مصرف شیر و زردچوبه در شب است که می تواند منجر به کاهش وزن شود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *