پونه کوهی – گیاهی دارویی با خواص اثبات شده

پونه کوهی به عنوان یکی از بخش های جدا ناپذیر بسیاری از انواع غذاها در سراسر جهان شناخته شده است. این گیاه دارویی به یک منطقه خاص محدود نمی شود و در اکثر مناطق دنیا از آن استفاده می شود. عطر و طعم قوی پونه کوهی مزه و عطر لطیفی را به غذا می بخشد. […]

لیست کامل ادویه جات، گیاهان دارویی و مواد غذایی دارای خواص آنتی اکسیدانی

شاید شما کلمه آنتی اکسیدان را زیاد شنیده باشید… اما به طور کامل با آن و خواصی که برای بدن دارد آشنا نباشید. اما آنتی اکسیدان ها چه هستند و چه تاثیری بر بدن ما دارند؟ در ابتدا برای درک بهتر مفهوم و عملکرد آنتی اکسیدان باید با مفهوم رادیکال های آزاد آشنا شویم. در […]

مزایای استفاده از ادویه و گیاهان دارویی در آشپزی

اکثر ما در آشپزی از نمک یا چاشنی های مصنوعی استفاده می کنیم. که اینکار فقط باعث افزایش سدیم بدن ما می شود. کارشناسان تغذیه ای بین المللی نگران افزایش چاقی در سطح کره جهان هستند که به دلیل خوردن غذاهای آماده و زندگی بدون تحرک می باشد. به همین دلیل آن ها مردم را […]

چطور ادویه جات و گیاهان دارویی را تازه نگه داریم؟

شرایط نگهداری ادویه و گیاهان دارویی؟ این یک سوال خیلی مهم و کاربردی می باشد. ادویه جات و گیاهان دارویی هر چند شبیه سایر مواد غذایی فاسد و خراب نمی شوند اما اگر به خوبی نگهداری نشوند طعم، مزه و خاصیت خود را از دست می دهند. فصل بهار بهترین زمان است تا بطری های […]