انواع-فلفل-را-بشناسید

تاریخچه اعضای خانواده فلفل به اولین گیاهان کشت شده در تاریخ بر میگردد. فلفل سیاه و فلفل قرمز جزء شناخته شده ترین انواع فلفل می باشند. فلفل سیاه به تنهایی حدود 35٪ از کل صادرات ادویه در جهان را تشکیل می دهد. علاوه بر این، فلفل سیاه و فلفل قرمز برای قرن ها از نظر پزشکی مورد استفاده قرار گرفته است. در سال های اخیر، اطلاعات گسترده تحقیقاتی در مورد فایتوشیمی (شاخه ای از رشته شیمی که بر روی محصولات گیاهی تحقیق می کند) و اقدامات دارویی منحصر به فرد این گیاهان در دسترس مردم قرار گرفته است.

فلفل سیاه یک گیاه چند ساله که میوه های پر زرق و برق آن معطر و تند می باشد. فلفل سیاه از خشک کردن دانه های فلفل در زیر نور خورشید تهیه می شود اما فلفل سفید ابتدا در آب خیسانده می شود، پوست رویی آن جدا شده و سپس خشک شده و فقط مغز آن باقی می ماند و رنگی سفید متمایل به زرد پیدا می کند.

 

انواع فلفل

 

انواع فلفل:

فلفل سفید: این نوع ادویه زمانی به وجود می آید که دانه های فلفل در مقابل خورشید خشک شده و پوست بیرونی دانه ها باز شده و دانه های درون این پوست ها سفید است و به فلفل سفید مشهور است. این نوع فلفل دارای رایحه ماندگاری نبوده و به سرعت عطر خود را از دست می دهد.

فلفل سیاه: بیشترین فراوانی را در میان انواع دیگر فلفل داشته و از پوست بیرونی دانه های فلفل که بر اثر تابش نور خورشید سیاه شده اند به دست می آیند. نسبت به فلفل سفید دارای عطر و طعم ماندگاری بوده و مدت زیادی می توانید از آن استفاده کنید بدون اینکه از خاصیت و عطر آن کاسته شود.

فلفل قرمز: میوه های خشک شده درخت کاپسیکوم که در جزایر کایین رشد می کند. رنگ آن قرمز می باشد. این فلفل نسبت به دو فلفل قبلی متفاوت تر است. ماده اصلی که درون دو فلفل سیاه و سفید وجود دارد پیپرین نام دارد اما ماده موثره اصلی در فلفل قرمز کاپسیکوم می باشد.

فلفل کرونا: یک نوع فلفل قرمز روشن

فلفل دلمه ای: میوه های واقعی گیاه کاپسیکم که در رنگ های مختلف زرد، نارنجی، قرمز و… تولید می شود. این فلفل ها منبعی سرشار از ماده ای به نام کاروتنوئیدها هستند که بهبود سلامت چشم کمک شایانی می کند. مهمترین کاروتنوئیدها شامل بتاکاروتن ( علت رنگ نارنجی هویج ) و لوتئین ( رنگ زرد زردآلو ) می باشند.

فلفل پاپریکا: پاپریکا نوعی فلفل است که از فلفل دلمه ای قرمز یا فلفل چیلی قرمز ساخته می شود. بنا به اینکه بخواهیم بیشتر تند باشد یا خیر در مقدار چیلی می توان تغییراتی ایجاد کرد. از این ادویه بیشتر برای طعم دادن به غذاها استفاده می شود. فلفل پاپریکا سرشار از ویتامین آ و ب می باشد.

خواص انواع فلفل:

گونه هایی از فلفل در طب سنتی برای درمان تب های دنباله دار و ترشح صفرا استفاده می شود. همچنین برای درمان اختلالات عصبی، ریه و دستگاه گوارش کاربرد دارد.

از علائم عفونت مالاریا تب های متناوب می باشد که با دارو قابل درمان نبوده و فلفل سیاه در درمان این نوع تب ها و همچنین صرع عملکرد خوبی  دارد.

در تحقیقات اخیر نشان داد مقدار مناسب از فلفل قرمز در درمان آسم و برونشیت اثرگذار بوده است. از آن جا که طبع فلفل گرم و تند بوده برای درمان دردهای موضعی مناسب می باشد. انواع فلفل دارای خواص ضد میکروبی، ضد انگلی و حشره کشی دارد.

انواع مختلف فلفل دارای کلسیم، آهن، پروتئین، فسفر و کاروتن زیاد می باشد. فلفل قرمز به طور گسترده در مناطق بیابانی برای افرادی که کمبود ویتامین A دارند مورد استفاده قرار می گیرد. همچنین فلفل قرمز یک منبع غنی از ویتامین C می باشد.

خرید ادویه جات از عطارمارت

منبع: سایت healthyliving

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *