انواع-فلفل-را-بشناسید

فلفل سیاه، فلفل قرمز و سایر انواع فلفل را بشناسید

تاریخچه اعضای خانواده فلفل به اولین گیاهان کشت شده در تاریخ بر میگردد. فلفل سیاه و فلفل قرمز جزء شناخته شده ترین انواع فلفل می باشند. فلفل سیاه به تنهایی حدود ۳۵٪ از کل صادرات ادویه در جهان را تشکیل می دهد. علاوه بر این، فلفل سیاه و فلفل قرمز برای قرن ها از نظر پزشکی مورد استفاده قرار گرفته است. در سال های اخیر، اطلاعات گسترده تحقیقاتی در مورد فایتوشیمی (شاخه ای از رشته شیمی که بر روی محصولات گیاهی تحقیق می کند) و اقدامات دارویی منحصر به فرد این گیاهان در دسترس مردم قرار گرفته است.

فلفل سیاه یک گیاه چند ساله که میوه های پر زرق و برق آن معطر و تند می باشد. فلفل سیاه از خشک کردن دانه های فلفل در زیر نور خورشید تهیه می شود اما فلفل سفید ابتدا در آب خیسانده می شود، پوست رویی آن جدا شده و سپس خشک شده و فقط مغز آن باقی می ماند و رنگی سفید متمایل به زرد پیدا می کند.

 

انواع فلفل

 

انواع فلفل:

فلفل بلند هندی: یکی از انواع فلفل که میوه آن خشک شده و تبدیل به ادویه می شود.

فلفل قرمز: میوه های خشک شده درخت کاپسیکم که در جزایر کایین رشد می کند. رنگ آن قرمز می باشد.

فلفل کرونا: یک نوع فلفل قرمز روشن

فلفل دلمه ای: میوه های واقعی گیاه کاپسیکم که در رنگ های مختلف زرد، زرد، قرمز و… تولید می شود.

فلفل و سلامت:

گونه هایی از فلفل در طب سنتی برای درمان تب های دنباله دار و ترشح صفرا استفاده می شود. همچنین برای درمان اختلالات عصبی، ریه و دستگاه گوارش کاربرد دارد.

از علائم عفونت مالاریا تب های متناوب می باشد که با دارو قابل درمان نبوده و فلفل سیاه در درمان این نوع تب ها و همچنین صرع عملکرد خوبی  دارد.

در تحقیقات اخیر نشان داد مقدار مناسب از فلفل قرمز در درمان آسم و برونشیت اثرگذار بوده است. از آن جا که طبع فلفل گرم و تند بوده برای درمان دردهای موضعی مناسب می باشد. انواع فلفل دارای خواص ضد میکروبی، ضد انگلی و حشره کشی دارد.

انواع مختلف فلفل دارای کلسیم، آهن، پروتئین، فسفر و کاروتن زیاد می باشد. فلفل قرمز به طور گسترده در مناطق بیابانی برای افرادی که کمبود ویتامین A دارند مورد استفاده قرار می گیرد. همچنین فلفل قرمز یک منبع غنی از ویتامین C می باشد.

 

منبع: سایت healthyliving