طریقه مصرف و خواص تخم هویج چیست؟
تخمه هویج یکی از دانههای پر مصرف در طب سنتی است. این دانه رنگ قهوهای روشن و شکلی شبیه به تخم مرغ دارد. این دانه به خانواده چتریان متعلق است که دارای بویی خوش عطر میباشد. تخمه هویج از گیاه هویج که دارای ریشههایی زرد رنگ است تولید میشود. این گیاه مصرف خوراکی نیز دارد که در بعضی از نقاط ایران کشت میشود. از دانه این گیاه به عنوان ادویه و ملین سنتی استفاده میشود.
فواید تخم هویج چیست؟
خانمهای شیرده میتوانند برای افزایش شیر خود از این دانه استفاده کنند. همچنین این گیاه بهترین درمان برای خارج کردن سنگ کلیه میباشد. برای تقویت سیستم عمومی بدن و تنظیم کننده عادت ماهیانه بهترین گزینه میباشد. علاوه بر اینها خانمهایی که عادت ماهیانه آنها عقب افتاده است میتوانند از تخمه هویج استفاده کنند. همچنین این گیاه برای ضدعفونی کردن بدن بسیار مفید است. از تخمه هویج برای درمان یرقان، ناراحتیهای کلیه و هیستری استفاده میشود. همچنین این دانه برای پاک کردن دستگاه گوارش بسیار مفید است. برای فعال کردن رودهها نیز میتوانید دانه هویج میل کنید.
ترکیبات تخم هویج
این ماده دارای ترکیبات و مواد مغذی ضروری بدن است. بیشترین حجم از دانه هویج را آب تشکیل میدهد. همچنین 0/20% چربی، 1/5 درصد مواد ازته، حدود 1/5% سلولز، 8% مواد گلوسیدی و دارای ویتامینهای A,B,C,D,E است. همچنین رنگی بودن آن، بخاطره وجود ماده رنگی کاروتن است که نشاندهنده دارا بودن ویتامین A است.
طریقه استفاده از تخم هویج
برای استفاده از تخمه هویج باید یک قاشق غذاخوری از آن را در یک لیوان آب جوش بریزید. سپس آن را به مدت 5 دقیقه کنار بگذارید تا خوب دم بکشد. حال میتوانید دمکرده آن را به عنوان زیاد کننده شیر خانمهای شیرده، اشتهاآور و مدر و نیرو دهنده استفاده کنید.
- برای افزودن دیدگاه باید وارد حساب کاربری خود شوید
لطفاً جهت ثبت ابتدا وارد حساب کاربری خود شوید